Om Rock i Portalen

Musikfestival for alle unge i Danmark i alderen 10-25 år

Rock i Portalen startede sin spæde start tilbage i 2011. Budskabet var klart! De danske bands skal mere ud at spille og de skal ud og opleve og inspirere hinanden, dyrke det fællesskab musik indbyder til og møde unge på tværs af landet.

På den måde blev de første noter lavet i forbindelse med Rock i Portalen og vi holder fast i den grundtanke.

Vi ved at der rundt om i landet er en masse levende musik i klubber og øvelokaler. Den musik vil vi gerne være med til at få ud på scenerne og blive fyret af for et forhåbentlig veloplagt publikum.

Publikum har en aktiv del af, at denne festival bliver en succes. Som band kan i være med til at skabe liv på festivallen, både ved at støtte og høre de andre bands, men også ved at invitere venner, familier og bekendte. Både publikum og musikere er med til, at give de forskellige bands opbakning og dermed være med til at alle får en fed oplevelse.

Med økonomisk støtte og opbakning fra Greve Kommune, Den Musiske Skole i Greve, samt de professionelle omgivelser i Portalen, Greve teater- og musikhus, står vi klar til at give hvad vi kan for at alt går op i en højere enhed. Med mere end 450 arrangementer årligt i Portalen er der ingen tvivl om, at vi kommer til at befinde os i trygge rammer.

Vi glæder os til endnu en gang, at byde jer alle velkommen til Rock i Portalen 2016

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/2/e/rockiportalen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405